Kontakt: info@levandejulkort.se

Årets trendigaste inredning

Ett nytt år innebär nya trender och när det kommer till inredning vet vi vad som är hett och inte. Många av trenderna i år har hängt med från året innan och vi ser bland annat blått, amplar och dovt.

959799-kitchen

I Expressen kan man ta del av de hetaste inredningstrenderna i år och man har hittat fem stora trender som de flesta trendkänsliga människor förmodligen kommer att följa slaviskt. De stora trenderna är blått, dovt, mönstrat, natur och gult. Den blåa trenden har hängt med från förra året och samma sak gäller för den dova. Vi vill inte längre ha ett ljust och fräscht hem som bara är vitt, utan vi vågar på oss mörkare och djupare färger. Ytterligare en trend som hängt med ett par år och som är trendig i år är natur. Den här trenden innefattar växter, bladmönster och gröna toner.

De rätta möblerna

När det kommer till speciella möbler som är trendiga i år ser vi framförallt olika typer av amplar och även drinkvagnar, som fick sitt genombrott för ett par år sedan. På Hemnet kan man läsa att blomsterampeln helt pånyttföddes förra året och att den finns överallt i år. Den som vill vara helt rätt i stilen när det kommer till denna inredningsdetalj kan satsa på en klassisk design fast i ny tappning. Drinkvagnen har alltså också funnits med förr men får nu ta mer plats och agera blickfångare i hemmet. Ytterligare en möbel, som varit populär för ett par år sedan, men nu börjar synas mer igen är vitrinskåpet. Det tidlösa skåpet med vackra glasrutor blir aldrig fel och man kan köpa ett helt eget på http://confidentliving.se/produkter/mobler/hyllor-forvaring/vitrinskap.

Fina färgkombinationer

När det kommer till de trendigaste färgerna i år har vi alltså nämnt att blått hänger kvar som den kanske hetaste färgen. Och överhuvudtaget ser vi att mörkare färger får ta mer plats. På Sveriges radios hemsida skriver man att de murriga och mörka färgerna gärna får piggas upp med klarare kulörer. Några andra färgkombinationer som funkar i år är:

  • Gult och rosa.
  • Blått och rosa.
  • Vitt och svart.
  • Grönt och vitt.