Kontakt: info@levandejulkort.se

Badrum, rör och ökat värde

I dag skriver vi om ett av de mest älskade rummet i våra hem – nämligen badrummet. Vi skriver om hur det alltid är bra att ta hjälp av en proffsig rörmokare när det är dags för renovering, så att allt blir rätt, samt om hur detta rum är det som påverkar värdet på ens bostadsrätt allra mest, förutom läget. Vi skriver även om den mest kända rörmokaren i världen, ingen mindre än Super Mario.

 

lyxig badrum marmorMånga är det som vill göra om sitt badrum, riva ut badrumsmattan från 1970-talet, knacka sönder missfärgade klinkers och byta ut all inredning – inte minst den väl använda toalettstolen. Men det kan bli dyrt, särskilt om man gör fel och orsakar en vattenskada, men anlita professionella rörmokare i Järfälla så går det smärtfritt och du utsätter dig inte för risken att behöva göra om allt igen.

 

Apropå rörmokare, i en artikel i Expressen kan vi läsa om hur världens mest kända rörmokare firar 30 år. Det är ingen mindre än Super Mario själv, en av Nintendos absolut mest storsäljande figur. Efter hela 500 miljoner spel sålda är det alltså dags att fira in tre decennier av oavbruten succé – något man inte kunnat ana i mitten av 1980-talet. Men det figuren själv som ligger bakom framgången utan alla de fantasifulla och surrealistiska världar han besöker som roar och utmanar spelare världen över. Sedan att han och hans rörmokarbror dessutom kan transportera sig via gröna rör mellan världarna gör ju inte det hela mindre fascinerande.

 

Badrummet ökar värdet mest

 

Men tillbaka till toaletter, handfat med kromkranar samt mjuka runda mattor mitt i allt. Det är nämligen så att ett fint badrum är den komponenten som ökar värdet på bostadsrätten allra mest, i alla fall enligt en artikel i Dagens Nyheter. Det anser drygt en tredjedel av 500 mäklare i en undersökning gjord av Hemnet. Även är det så att för villor kommer badrumsrenovering på förstaplats, tätt följt av investeringar i uppvärmning och kök. Stilmässigt gäller fortfarande deviset; ljust och fräscht. Som vi även kan läsa om i en annan artikel, i Aftonbladet. Annars är det läget som är det viktigaste för bostadens värde – givetvis.