Kontakt: info@levandejulkort.se

Renovera hem med vinst

Vill du starta en ny spännande karriär där du får renovera hem till perfektion och satsa på din kreativitet? Då ska du sadla om till att bli hantverkare som köper renoveringsobjekt som du renoverar till ett fantastiskt hem och sedan säljer med vinst. 

Har du ett startkapital och är händig, kanske till och med utbildad hantverkare, så har du alla möjligheter att starta en rolig och oftast lönsam karriär där du investerar i fastigheter. Det finns ofta renoveringsobjekt som ligger ute till försäljning. Kan du göra de mesta av renoveringarna själv så sparar du dessutom in på arbetskostnaden. Sälj sedan till ett mycket högre pris och du har gått med en härlig vinst som du kan investera i nya projekt. Läs mer om bostadsförsäljning här.

Har du vad som krävs?

renoveringsobjektAtt renovera bostäder är inte alltid lätt. För att du ska kunna börja din nya karriär behöver du fundera på om detta verkligen är något för dig. Börja med att fundera på om du har kunskapen för att ta dig an ett renoveringsprojekt. Är du utbildad hantverkare kan detta vara perfekt för dig. Fundera sedan på om du har tiden till det. Till sist behöver du fundera på om du har tillräckligt med startkapital? Ett renoveringsprojekt kommer inte löna sig förens i slutet när fastigheten säljs.

Vad behöver du för att starta?

Är du intresserad av att börja investera i fastigheter kommer här några tips på saker du behöver.

  • Kunskap. Även om du är händig behöver du kunskap om både renovering, fastigheter och ekonomi. Vill du satsa fullt ut kan du gå en tvåårig hantverksutbildning.
  • Material. Du behöver införskaffa arbetskläder och verktyg. Arbetskläder kan du köpa på arbetsbyxor.com och verktyg kan du köpa i en bygghandel. Det finns flera butiker med stort utbud.
  • Intresse. En passion för vad du gör är det som ger dig drivet att fortsätta även i tuffa tider. Har du ett stort intresse för renoveringar kommer det vara en fröjd att investera i fastigheter.

Jobba som hantverkare

Att jobba som hantverkare är ett spännande men utmanande jobb. Vill du inte köpa fastigheter själv men har en passion för renovering bör du ändå ta ett jobb som hantverkare. Byggbranschen har personalbrist på gång och är ett säkert val för stora karriärsmöjligheter. För att locka fler kvinnor till branschen finns det även lärlingsprogram där kvinnor erbjuds lön och anställning från första dagen.